Startpagina Twitter Facebook Adverteren Meedoen Dochterpagina's
Univo.nl  startpagina

Adverteren op Univo-startpagina, voorbeelden en tarieven

Advertentie mogelijkheden

Er kan op verschillende manieren geadverteerd worden op Univo-startpagina. Van tekstlink tot banner en daarin zijn weer vele variaties mogelijk. U kunt om te beginnen met drie verschillende banners adverteren op de voorpagina van Univo-startpagina.

Tekstlink

Ook adverteren met een tekstlink (zgn. textad) is mogelijk..

Banner afmetingen en tarieven per kwartaal

Banner afmetingen en tarieven per half jaar

Banner afmetingen en tarieven per jaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de tarieven? Stuur dan een bericht via onze contact-pagina. U krijgt binnen 3 werkdagen een reactie van onze verkoopafdeling.

Dochterpagina's van onze startpagina

De mogelijkheden en tarieven die hier besproken zijn gelden alleen voor de voorpagina van onze startpagina en de linker 234x60 pixes banner positie. Bij de dochterpagina's gelden andere voorwaarden en worden daarnaast ook nog beheert door derden. Iedere dochterpagina heeft zo z'n eigen onderwerp en eigen tarieven. Op alle dochterpagina's vindt u een link naar een contact formulier waarmee u in contact kunt komen met de beheerder van die bewuste dochterpagina.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Alle genoemde prijzen zijn op basis van vooruit betaling op basis van een BTW factuur. Wanneer u op rekening geleverd wil krijgen en een bepaalde betalingstermijn wil afspreken worden hiervoor kosten in rekening gebracht.